Гала  от На кафе и любимия  й Стефан Николов водят

...
Гала  от На кафе и любимия  й Стефан Николов водят
Коментари Харесай

Гала и Стефан инвестираха още пари в луксозната си вила на язовир „Искър”

Гала  от „ На кафе ” и обичания  й Стефан Николов водят живот на същински богаташи. Двойката са вложили още пари и са разширили първокласния си парцел. Който е ситуиран на язовир „ Искър ”. Двамата се похвалиха с новата си вила още преди година. Но в този момент се разбра, че стартират да се трансформират и в земевладелци.

Момичето на шанса както се прочу Гала при започване на тв кариерата си е добавила към имението още един прилежащ парцел. Закупила мястото, което се намира под къщата й.  Така към този момент водещата се сдобила с изход на две улици. Ако коларския път може да се назова улица.

За момента никой от комшиите й не знае защо ще употребяват този спомагателен декар земя. Който попада в вододайната зона на язовир Искър, от който столицата се доставя с вода. Самата тв звезда не е споделяла какво ще прави с голямата земя, само че хора от най-близкия й кръг настояват, че ще го трансформира в градина за цветя.

Още когато Гала се похвали с новата си вила сподели, че я е обзавела единствено с бутикови мебели.

Сред които най си харесва спалнята, в която е сложила мъдро легло. Което е снабдено с доста функционалности – като режим за четене, режим срещу хъркане и какви ли не още улеснения.  А цялостното обзавеждане е по план на Кремена Халваджиян, една от най-близките й приятелки.

Инфо: Бг през днешния ден

Тагове: new Гала новата вила на Гала нова инвестиция още земя Снимки от вилата на Гала
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР